Cursusoverzicht

Prive honden trainer

Puppy Cursus

De eerste 14 weken van zijn leven leert een pup snel, dit is de uiterst belangrijke "socialisatie fase" in het leven van de hond. Waar de pup dan mee kennismaakt, zal als vanzelfsprekend in zijn of haar leven meegenomen worden.
Lees hier meer over deze cursus
Boek hier een puppy cursus

Basis opleiding, 6 of 8 praktijklessen

Hebben jullie een puppycursus afgesloten en zin om verder te gaan of wil je met je wat oudere hond (vanaf 16 weken oud) of buitenlandse hond de beste opleiding volgen? Dat kan met de Basis cursus. Deze cursus is bedoeld om voor een goede samenwerking tussen jou en je hond te gaan zorgen. Keuze uit 6 of 8 praktijklessen.
Lees hier meer over deze cursus.
Boek hier een Basis Opleiding.


Vervolg Opleiding

En dan is je hond opeens een (pre-) puber en verandert er opeens heel veel. Het lijkt wel of je hond helemaal niet meer luistert, dwars is, opeens blaft, wegloopt en niet meer terugkomt als je roept. Alsof alles wat hij of zij geleerd heeft, helemaal "vergeten" is. Dat is een hele uitdagende periode, die honden-puberteit. Deze opleiding is ook uitermate geschikt voor jong-volwassen honden.
Lees hier meer over deze opleiding.
Boek hier een Vervolg opleiding.

Geur detectie cursussen op diverse niveaus.

Dé cursussen voor iedere hond met een neus! Samenwerken en zelfstandig werken met snel en prachtig resultaat, geweldige uitdagingen en vooral heel veel plezier!

Familieconsult

Het kan een hele klus zijn om het leuk en veilig te houden met (jonge) kinderen en een nieuwe hond in huis. Of als er gezinsuitbreiding verwacht wordt en er al een hond in huis is. Als Family Dog U.S.A. ® Privé Trainer en Kids Around Dogs Approved Professional® kan ik families hierbij ondersteunen! Ik doe dat met een kinder/familie consult, bij jullie thuis of online. Consultations possible in English.
Lees hier meer over dit consult.

Privé training

Vertoont je hond gedrag dat je liever anders ziet? Wil je zelf het tijdstip en de locatie van de training kiezen, of misschien zelfs liever thuis trainen? Dan is privé training iets voor jou! Online ook mogelijk.
Lees hier meer over deze cursus. Consultations possible in English.