Cursusoverzicht

Prive honden trainer

Hybride Puppy Cursus

De eerste 14 weken van zijn leven leert een pup snel, dit is de uiterst belangrijke "socialisatie fase" in het leven van de hond. Waar de pup dan mee kennismaakt, zal als vanzelfsprekend in zijn of haar leven meegenomen worden.
Lees hier meer over deze cursus
Boek hier een puppy cursus

Basis cursus

Hebben jullie een puppycursus afgesloten en zin om verder te gaan? Dat kan met de Basis cursus. Deze cursus is ook uitermate geschikt voor honden die geen puppy cursus hebben gevolgd, ook voor honden uit het buitenland. De leeftijd van de hond om mee te doen is vanaf 18 weken oud, dus ook voor oudere honden. Deze cursus is bedoeld om voor een goede samenwerking tussen jou en je hond te gaan zorgen. 
Lees hier meer over deze cursus.
Boek hier een Basis cursus.


Level 1 cursus

En dan is je hond opeens een (pre-) puber en verandert er opeens heel veel. Het lijkt wel of je hond helemaal niet meer luistert, dwars is, opeens blaft, wegloopt en niet meer terugkomt als je roept. Alsof alles wat hij of zij geleerd heeft, helemaal "vergeten" is. Dat is een hele uitdagende periode, die honden-puberteit.
Lees hier meer over deze cursus.
Boek hier een Puber cursus


Level 2 cursus

Heb je alle cursussen al gevolgd en krijg je niet genoeg van lekker samenwerken met je hond? Dan is er ook nog de mogelijkheid om de Level 2 Cursus te gaan volgen.
Lees hier meer over deze cursus.
Boek hier een Level 2 cursus.

Familieconsult

Het kan een hele klus zijn om het leuk en veilig te houden met (jonge) kinderen en een hond in huis. Als Family Dog U.S.A. ® Privé Trainer en Kids Around Dogs Approved Professional kan ik families hierbij ondersteunen! Puppies bijten, dat doen ze nou eenmaal. Het is alleen zo jammer dat die allerliefste pup, waar vaak zo lang op is gewacht, opeens verandert in een harige krokodil en in de handen, voeten of kleren van de kinderen gaat bijten, want dat doet zeer! Wat moet je dan toch doen? Ik kan jullie daarmee helpen tijdens een Familie consult, bij jullie thuis of online.
Lees hier meer over dit consult.

Privé training

Vertoont je hond gedrag dat je liever anders ziet? Wil je zelf het tijdstip en de locatie van de training kiezen, of misschien zelfs liever thuis trainen? Dan is privé training iets voor jou!
Lees hier meer over deze cursus.