Nieuws/blog

cursussen in november 2021

Geschreven op

Wat ben ik blij met de nieuwe inschrijfmogelijkheid voor de cursussen via deze site. Prachtig gemaakt door Wendy Bouma van www.hippit.nl - ik vind het altijd zo knap van haar dat zij beter begrijpt dan ik wat ik bedoel en altijd supersnel de site aanpast.

Lees meer »

We zijn weer begonnen!

Geschreven op

De cursussen zijn weer begonnen! Mijn vakantie is voorbij en ik heb er heel veel zin in om jullie te begeleiden bij de opvoeding en training van jullie pups, (bijna) pubers en gevorderden! Het puppy programma is aangepast; behalve de 4 praktijklessen ontvang je nu ook 5!

Lees meer »

Pup socialisatie bij Dierenpension Beukers

Geschreven op

Een pup socialiseert het beste met een oudere, stabiele hond. Dierenpension Beukers in Baarn biedt eigenaren die in het bezit zijn van een pup vanaf 14 weken tot 9 maanden oud, de gelegenheid om uw pup te leren hoe sociaal te spelen in een roedel.

Lees meer »

ONLINE FAMILIE TRAININGEN NU MOGELIJK

Geschreven op

Heb je kinderen en net een pup in huis? Of al een hond en opgroeiende kinderen? Dan kan het best een uitdaging zijn om het veilig en leuk te houden in huis. Als Family Dog Private Trainer ondersteun ik gezinnen in deze situatie met een op kinderen gericht, leuk en duideli...

Lees meer »