Nieuws/blog

Nu ook alleen theorie-pakket te verkrijgen

Geschreven op

Komen de praktijklessen op zondag niet uit? Woon je te ver weg en ga je liever naar een hondenschool in de buurt? Maar wil je toch met het prachtige online theorie programma van de puppy cursus aan de slag? Dan kan je vanaf nu het programma ook zonder praktijklessen aansc...

Lees meer »

VERKORTE CURSUSSEN I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE

Geschreven op

Wat gaat de tijd toch ontzettend snel - we gaan alweer behoorlijk richting zomervakantie! Mijn cursisten komen uit de regio's Noord en Midden Nederland en deze regio's hebben verschillende data van de zomervakantie.

Lees meer »

De hond blaft niet om te pesten, het is de natuur!

Geschreven op

Er stond een mooi interview in de Gooi- en Eemlander over mijn opleiding tot Family Dog Mediator (r). Ik hoop cursisten en hun honden op de juiste manier te mogen ondersteunen. Bekijk hier het hele interview!

Lees meer »

VERNIEUWDE PUPPY CURSUS

Geschreven op

Met ingang van 2022 wordt de puppy cursus nóg verder uitgebreid - in plaats van 4 praktijklessen, bestaat de puppy cursus nu uit 6 praktijklessen. Uiteraard blijven de thuislessen en het handboek "De eerste weken thuis met de pup" vast onderdeel van deze cursus.

Lees meer »

ONLINE FAMILIE TRAININGEN NU MOGELIJK

Geschreven op

Heb je kinderen en net een pup in huis? Of al een hond en opgroeiende kinderen? Dan kan het best een uitdaging zijn om het veilig en leuk te houden in huis. Als Family Dog Private Trainer ondersteun ik gezinnen in deze situatie met een op kinderen gericht, leuk en duideli...

Lees meer »