GEUR DETECTIE OPLEIDING BRONS

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit om samen met je hond te gaan doen? Wil je de natuurlijke talenten van je hond ontwikkelen terwijl je voornamelijk zelfstandig samenwerkt met je hond? Dan is deze superleuke cursus precies wat je zoekt. Deze is geschikt voor iedere hond met een neus en voor iedereen die zelfstandig met de hond wil leren werken.

De Detectie cursus is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden - echter nog niet voor pups, daar komt een aparte cursus voor binnenkort! Dus ook de volwassen of wat oudere hond zal met veel plezier werken.

Deze cursus is ontworpen om honden en hun begeleiders (handlers) te introduceren in de boeiende wereld van geurdetectie. Tijdens de cursus zullen honden leren om specifieke geuren te herkennen en aan te wijzen, waardoor ze hun natuurlijke instincten kunnen benutten en verder ontwikkelen.

Tijdens deze cursus krijgen jullie veel informatie over de (werking van) de fantastische neus van de hond en zullen jullie veel begrip gaan krijgen waarom je hond overal wil snuffelen!

Wat kan je verder nog verwachten:

Alle trainingsmaterialen zijn bij de cursus inbegrepen.

We werken met maximaal 6 handlers.

179,50

BOEK EEN CURSUS