Vervolg opleiding 

voor alle honden in de uitdagende puberteit-tijd en jong-volwassen honden

 

Deze opleiding kan alleen gevolgd worden als je de Basis cursus hebt gevolgd bij The Art of Dog Training-NL. Indien je elders een basis of soortgelijke cursus afgesloten, neem dan eerst contact op via info@theartofdogtraining.nl. Zo kunnen we inschatten of dit de juiste cursus voor jou en je hond is.

Is jouw schattige pup nu een (pré-)puber aan het worden of al geworden? Heb je te maken met uitdagingen als niet meer luisteren, dwars zijn, overdreven blaffen, weglopen en niet meer terugkomen als je roept? Of is jouw jong-volwassen hond wel weer toe aan een beetje samenwerken met jou?

De Vervolg opleiding is specifiek ontworpen voor puber en jong-volwassen honden. De opleiding richt zich op het begrijpen van het (nieuwe) gedrag van je hond, om jullie relatie en samenwerking te versterken, het aanleren of verbeteren van vaardigheden van je hond, om samen plezier te hebben - op maat gemaakt om jullie door de wat uitdagende periode heen te helpen en hier en daar de puntjes op de "i" te zetten.

Samenwerken met je hond, veel begrip, het nodige geduld en de nodige humor gaan helpen om goed door deze soms wat uitdagende en lastige periode heen te komen. 

Tijdens deze lessen gaan jullie onder meer:

De opleiding bestaat uit:

De kosten van deze opleiding zijn € 181,50.

BOEK EEN CURSUS