Gedragsadvies / privé consult voor pups, oudere honden en buitenlandse honden

ONLINE MOGELIJK OF OP GEWENSTE LOKATIE 

PRIVATE CONSULTATIONS POSSIBLE IN ENGLISH, ON LOCATION, AT YOUR HOME OR ONLINE

Vertoont je hond gedrag waar je niets van begrijpt of liever anders zou zien?  Voel je je opgelaten als je met je hond wandelt en hij of zij reageert over-enthousiast of juist uitvallend naar andere honden of mensen?

Of soms komt het niet uit om op een vaste dag en een vaste tijd naar de hondenschool te gaan. Of de tijden van de gewenste cursus passen niet in het drukke gezinsschema. Of je hebt een hond die het niet zo prettig vindt om in een groep te zijn. Of jullie hebben al een puppy of basis cursus gedaan, maar je wilt nog wat extra aandacht besteden aan een bepaald onderdeel.

Of:

Bij een privé consult kom ik bij jou thuis of we spreken af op een gewenste locatie. Dit kan op weekdagen tussen 11.30 en 14.30 uur. Alle aandacht van mij is voor jou en je hond. Gedrag van een hond kan op een locatie anders zijn dan thuis (en omgekeerd) en dan is het lastig om te weten hoe je dat moet aanpakken. Omdat ik bij je thuis kom, kan ik zelf een inschatting maken van de hulpvraag en wat we daar samen aan kunnen gaan doen en wanneer dat mogelijk is, wordt er in het consult al direct gestart met een training.

Om ruim tijd te nemen om één en ander te bespreken, te observeren en eventueel direct aan de slag te gaan, duurt een consult 75 minuten.

Consult 75 minuten € 112,50 (incl. 21% btw), exclusief reiskosten € 0,35 per gereden kilometer vanuit Hilversum naar locatie v.v. 

 

Maak een afspraak