Puppy en oudere honden privé consult

Prive honden trainer

PRIVATE CONSULTATIONS POSSIBLE IN ENGLISH

Vertoont je hond gedrag dat je liever anders ziet of waar je niets van begrijpt?

Wil je zelf het tijdstip en de locatie kiezen, of misschien liever thuis oefenen?

Dan is een privé consult uitermate geschikt.

Soms komt het niet uit om op een vaste dag en een vaste tijd naar de hondenschool te gaan. Of de tijden van de gewenste cursus passen niet in het drukke gezinsschema. Of je hebt een hond die het niet zo prettig vindt om in een groep te zijn. Of jullie hebben al een puppy- of basiscursus gedaan, maar je wilt nog wat extra aandacht besteden aan een bepaald onderdeel.

Of:

Bij een privé consult kom ik bij jou thuis of we spreken af op een gewenste locatie, op een tijd die voor jou uitkomt. Alle aandacht van mij is voor jou en je hond. Gedrag van een hond kan op een locatie anders zijn dan thuis (en omgekeerd) en dan is het lastig om te weten hoe je dat moet aanpakken. Omdat ik bij je thuis kom, kan ik zelf een inschatting maken van de hulpvraag en wat we daar samen aan kunnen gaan doen en wanneer dat mogelijk is, wordt er in het consult al direct gestart met een training.

Om ruim tijd te nemen om e.e.a. te bespreken, te observeren en eventueel direct aan de slag te gaan, duurt een consult 75 minuten.

Consult 75 minuten € 90,00 (incl. 21% btw), exclusief reiskosten 0,30 per gereden kilometer vanuit Hilversum naar locatie v.v. 

 

Maak een afspraak