Puppy training voor pups van 8 tot 14 weken

Puppy Cursus Hilversum e.o.

De eerste 12 weken van zijn leven leert een pup snel. Waar de pup dan mee kennismaakt, zal als vanzelfsprekend in zijn of haar leven meegenomen worden. Het is daarom heel belangrijk dat de pup tijdens deze periode zoveel mogelijk fijne en positieve ervaringen meemaakt: dat zorgt voor een stabiele basis in het verdere leven. Tijdens de puppy lessen maken we gebruik van deze belangrijke periode en leren cursisten én pups hoe het puppy gedrag op een positieve manier kan worden gestuurd en bijgestuurd.

De nadruk in deze cursus ligt erop dat de pup het nieuwe gezin als het allerbeste en allerfijnste in het leven gaat zien. En daar gaan we mee aan de slag! 

Kinderen zijn welkom bij de lessen, echter onder de 12 jaar kunnen zij nog niet aktief meetrainen.

N.B. The Art of Dog Training-NL zal zich aan alle restricties houden die vanwege de corona maatregelen zijn opgelegd. Totdat deze versoepeld zijn, is er 1 begeleider per hond toegestaan.

De lessen van de puppy cursus zijn op zondagochtend in Baarn.

 

Maak een afspraak

Puppy cursus

Puppy cursus

  • maximaal 5 pups per groep
  • theorie ondersteuning online via video's en geschreven informatie
  • de lessen worden op zondagochtend in Baarn gegeven

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe, unieke opzet van de puppy cursus. Deze wordt z.s.m. op deze site gezet! Heb je al interesse of vragen, stuur gerust een mail naar marjan.artofdogtraining@gmail.com. Tot gauw!

 

 

Puppy Cursus De Luxe

Puppy Cursus De Luxe

 

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe, unieke puppy cursus, namelijk de Puppy Cursus De Luxe! Informatie hierover wordt z.s.m. op deze site gezet, kom gauw nog een keer terug om het te bekijken en als je vast vragen hebt, stuur gerust een mail naar marjan.artofdogtraining@gmail.com.

Tot gauw!

Privé puppy lessen

Privé puppy lessen

ook hiervoor wordt een nieuw concept gemaakt, nog heel even geduld!