Over mij

Marjan Baas - Hondentrainster

Mijn naam is Marjan Baas-Huisman en ik ben eigenaar en kynologisch instructeur van Hondenschool The Art of Dog Training-Nederland. Veel mensen hebben of nemen een hond in huis en dat is een geweldige verrijking van ons leven. Echter gaat dat niet vanzelf. Als professional kan ik jullie daarin begeleiden om zowel je hond jou te leren begrijpen en ook om jou je hond te leren begrijpen! Iedere hond is uniek, qua ras, achtergrond, leeftijd. Honden opvoeding en training is niet alleen het aanleren van cue's, het is vooral het leren begrijpen van elkaar. En daar help ik jullie graag bij!

Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur van de Martin Gaus Academie. Daarnaast ben ik als Private Trainer van The Family Dog U.S.A. ® gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen met (zeer) jonge kinderen en honden. Op een leuke, speelse manier informeer ik kinderen en hun ouders hoe het gezin een veilige omgeving te maken én houden voor zowel opgroeiende kinderen als de ouder wordende hond.

Ik werk met een wetenschappelijk bewezen, beloningsgerichte manier van trainen waarbij het welzijn van de hond voorop staat. Deze zorgt ervoor dat de hond razendsnel en op een zo duidelijk en prettig mogelijke manier leert! Ik bied trainingen met de clicker aan, maar het is niet verplicht hier mee te werken. Ik ga ervoor zorgen dat iedere les voor jou en je hond een feestje is. 

Ik volg regelmatig bijscholingen en workshops op kynologisch gebied (vooral internationaal) om op de hoogte te blijven van de modernste trainingstechnieken. Bovendien ben ik geaccrediteerd door en aangesloten bij de SPPD (Stichting Platform Professionele Dierengedragsdeskundigen).

 

 

Maak afspraak