Over mij

Marjan Baas - Hondentrainster

Mijn naam is Marjan Baas en ik ben eigenaar en kynologisch instructeur van Hondenschool The Art of Dog Training-Nederland. Ik vind het fijn om te werken met mensen en dieren en het is voor mij een echte uitdaging om jou te begeleiden bij de opvoeding en training van je hond. Samen gaan wij er voor zorgen dat je de beste vriend wordt die jouw hond maar kan wensen.

Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur van de Martin Gaus Academie. Daarnaast ben ik als Privé Trainer van The Family Dog U.S.A. ® gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen met (zeer) jonge kinderen en honden. Op een leuke, speelse manier informeer ik kinderen en hun ouders hoe het gezin een veilige omgeving te maken én houden voor zowel opgroeiende kinderen als de ouder wordende hond.

Ook ben ik geaccrediteerd door en aangesloten bij de SPPD (Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen).

Ik werk uitsluitend op een positieve, beloningsgerichte manier, dus zonder straffen of fysieke correcties. Het welzijn van de hond staat voorop. Ik bied trainingen met de clicker aan, maar wanneer je daar liever niet mee werkt zijn er andere mogelijkheden. Welke manier je ook gebruikt, jij en je hond zullen snel en op een prettige manier leren. We kijken samen naar het ras van jouw hond, het karakter, de leeftijd, jouw verwachtingen en hoeveel tijd je kunt investeren in de opvoeding en de training. Ik help je niet alleen met praktische trainingen, maar ook met theoretische ondersteuning over gedrag van honden. Dit laatste is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat niet alleen de hond jou begrijpt, maar ook om te leren wat de hond jou vertelt!

Ik volg regelmatig bijscholingen en workshops op kynologisch gebied (vooral internationaal) om op de hoogte te blijven van de modernste trainingstechnieken. 

Tot snel bij Hondenschool The Art of Dog Training-Nederland!

 

Maak afspraak