Jonge Honden Puber cursus

En dan is je hond opeens een (pre-) puber en verandert er opeens heel veel. Het lijkt wel of je hond helemaal niet meer luistert, dwars is, opeens blaft, wegloopt en niet meer terugkomt als je roept. Alsof alles wat hij of zij geleerd heeft, helemaal "vergeten" is. Dat is een hele uitdagende periode, die honden-puberteit. Tijdens de Jonge Honden Puber cursus ondersteun ik jou en je hond tijdens deze uitdagende periode, zowel met praktijklessen als met theoretische informatie door video's en het belangrijke e-boek Puberteit bij Honden.

Wanneer honden richting puberteit gaan (rond 6 maanden) dan gaan ze door grote mentale en fysieke veranderingen.  Dat is dan geen onwil of stout zijn, dat is een hele normale ontwikkeling en we zullen daar tijdens de lessen de nodige aandacht aan besteden. Door toch lekker door te werken met je hond, het nodige geduld en de nodige humor, kunnen jullie deze soms wat lastige periode op een goede manier doorkomen. 

Tijdens deze lessen gaan jullie

Je krijgt

Deze cursus kan alleen gevolgd worden als je de Jonge Honden Basis cursus hebt gevolgd of een andere basis cursus hebt afgesloten.

€ 152,50 (incl. 21% btw)

BOEK EEN CURSUS