Ervaringen

Let op, berichten die niet op waarheid berusten, kwetsend of discriminerend zijn voor anderen zullen worden verwijderd.
Uw naam wordt geplaatst bij het bericht. U kunt er voor kiezen alleen uw voornaam te gebruiken.
De berichten onder ervaringen worden roulerend op de startpagina geplaatst.

Neem aub contact op wanneer u uw bericht wilt laten verwijderen.

Schrijf een bericht

Wij hebben inmiddels met onze labradoodle 2 cursussen gevolgd bij Marjan en zijn heel erg enthousiast! Marjan is heel vriendelijk maar wel duidelijk en ontzettend kundig. Zij weet alles over hondengedrag en hondenopvoeding en geeft dit op een hele leuke manier door in haar lessen. Ons zelfvertrouwen naar Loetje toe is hierdoor enorm gegroeid en het is zó leuk om met haar te ‘werken’.
Afgelopen najaar heb ik met mijn hond Jantje de detectiecursus gedaan bij The Art of Dog Training. Eigenlijk heeft Jantje het met mij gedaan, want zij werkte en ik was "alleen maar" haar begeleider. Wat een fantastische ervaring! Jantje en ik hebben genoten. Naderhand was ze helemaal voldaan. We hebben ons al ingeschreven voor de vervolgcursus. Als je het leuk vindt om je hond uit te dagen, is deze cursus echt een aanrader.
Ontzettend blij zijn we met de positieve benadering tijdens de lessen en het ondersteunend materiaal maar nog meer met de hulp, de interesse en het luisterend oor van Marjan buiten de lessen om. Haar tips hebben ons echt heel erg geholpen! We gaan met veel plezier door met het vervolg op de puppy cursus.
Met veel plezier hebben Juultje en ik de detectiecursus gevolgd. Marjan heeft veel kennis van hondengedrag, hoe de hond te werk gaat bij het zoeken en kan dat heel goed overbrengen. Je leert je te verplaatsen in je hond waardoor je veel beter in staat bent aan te voelen wat je hond gaat doen. Met behulp van de instructies van Marjan leren ze ongelooflijk snel hun neus te gebruiken en hoe wij de honden kunnen sturen. Wel thuis veel geoefend en dat werpt zijn vruchten af op de training. Ben benieuwd naar het vervolg.
Ik heb met Bobbie de basiscursus DETECTIE gedaan bij Marjan. Zowel de hond als ik hebben er enorm van genoten. De honden zijn supergeconcentreerd aan het werk en elke les was het weer een wonder om te zien hoe snel ze leren en hoe ongelofelijk gevoelig de neuzen van onze viervoeters zijn! Marjan geeft les met veel passie en plezier en geeft goede info over de werking van de hondenneus. Echt een aanrader voor iedereen die zijn hond beter wil leren begrijpen.
Bobbie en ik kunnen niet wachten op de vervolgcursus!!
Via Google komen wij bij de Art of Dogtraining terecht. Na het zien van de website was ik al gelijk overtuigd. Ik heb de puppy cursus en “puber” cursus gedaan met onze hond Bliss (bullmastiff). Ik vind Marjan oprecht interesse tonen in zowel de mens als de hond. Ze heeft echt verstand van zaken. Ondanks dat wij al jaren honden hebben leer ik nog steeds veel van haar, ben er blij met de tips en tricks. Bliss en ik staan iedere week weer te kwispelen als we mogen komen trainen. Op naar de volgende cursus. Echt een aanrader!
Sinds december volg ik met pup Beer (okt 2021) training bij Marian. Wat doet ze dat goed.! Ze is een absolute kenner,: vol passie staat ze wekelijks voor de groep en leert ons alle in & outs van het hondenleven. Ook staat ze buiten de les om, altijd voor je klaar als je een even advies wilt voor je hond. Hoe fijn is dat als je voor het eerst een hond hebt!
Daarnaast is het altijd gezellig tijdens de training, kortom ik kijk uit naar de 3e cursus die in september start.
Onlangs de cursus Kom Hierrrr gevolgd bij Marjan. Tijdens de cursus nam Marjan ruimschoots de tijd om het gedrag van de honden te analyseren. Onze 2-jarige hond was nogal een ongeleid projectiel als het ging om terugkomen tijdens het wandelen. Na de cursus en de bijbehorende tips en tricks is onze onstuimige labrador in een perfect corrigeerbare hond. Ongelofelijk hoe slechts 1 cursus een dergelijke gedragsverandering teweeg heeft gebracht. Terugkijkend hadden we de Kom Hierrr cursus een jaar eerder moeten doen. We zijn Marjan dan ook zeer dankbaar voor haar hulp en tips.
ik train sinds dit seizoen bij The Art of Dog training. Het is een andere manier van trainen met minder herhalende oefeningen, maar meer energie in hoe je het best met je hond kunt omgaan. Dat was in begin wat gek (niet wat ik was gewend) maar het echte trainen gebeurt door de weeks, niet gedurende een training. Regelmatig krijg je tips die goed werken (maar vooral ook waarom je het zou moeten doen en hoe het bij de hond werkt).
Een les betekent dus heel veel informatie waar je met je hond mee aan het werk kunt. En natuurlijk ook heel veel lol!
Ik volg samen met mijn corgi pup Sparky de jonge honden training bij Marjan. Ze geeft heel veel uitleg oa over het gedrag van de honden waardoor je begrijpt wat ze doen, en ook hoe je er mee om kan gaan. Dit alles in het kader van positieve training wat mij erg aanspreekt, en we zien ook dat dit heel goed werkt!
Ze staat via whatsapp klaar voor vragen, en toen het even moeilijk ging was ze ook meteen bereid te helpen, al voordat we de cursus volgde!
Ze is vandaag aan huis geweest om de kinderen (7 en 9) te leren hoe ze met hem kunnen spelen, en wat ze wel en niet kunnen doen bij de pup, echt een aanrader! De kinderen vonden het ook super leuk!
Marjan heel erg bedankt!! We zijn super blij met je!!