Ervaringen

Let op, berichten die niet op waarheid berusten, kwetsend of discriminerend zijn voor anderen zullen worden verwijderd.
Uw naam wordt geplaatst bij het bericht. U kunt er voor kiezen alleen uw voornaam te gebruiken.
De berichten onder ervaringen worden roulerend op de startpagina geplaatst.

Neem aub contact op wanneer u uw bericht wilt laten verwijderen.

Schrijf een bericht

Ik heb met Bobbie de basiscursus DETECTIE gedaan bij Marjan. Zowel de hond als ik hebben er enorm van genoten. De honden zijn supergeconcentreerd aan het werk en elke les was het weer een wonder om te zien hoe snel ze leren en hoe ongelofelijk gevoelig de neuzen van onze viervoeters zijn! Marjan geeft les met veel passie en plezier en geeft goede info over de werking van de hondenneus. Echt een aanrader voor iedereen die zijn hond beter wil leren begrijpen.
Bobbie en ik kunnen niet wachten op de vervolgcursus!!
Via Google komen wij bij de Art of Dogtraining terecht. Na het zien van de website was ik al gelijk overtuigd. Ik heb de puppy cursus en “puber” cursus gedaan met onze hond Bliss (bullmastiff). Ik vind Marjan oprecht interesse tonen in zowel de mens als de hond. Ze heeft echt verstand van zaken. Ondanks dat wij al jaren honden hebben leer ik nog steeds veel van haar, ben er blij met de tips en tricks. Bliss en ik staan iedere week weer te kwispelen als we mogen komen trainen. Op naar de volgende cursus. Echt een aanrader!
Sinds december volg ik met pup Beer (okt 2021) training bij Marian. Wat doet ze dat goed.! Ze is een absolute kenner,: vol passie staat ze wekelijks voor de groep en leert ons alle in & outs van het hondenleven. Ook staat ze buiten de les om, altijd voor je klaar als je een even advies wilt voor je hond. Hoe fijn is dat als je voor het eerst een hond hebt!
Daarnaast is het altijd gezellig tijdens de training, kortom ik kijk uit naar de 3e cursus die in september start.
Onlangs de cursus Kom Hierrrr gevolgd bij Marjan. Tijdens de cursus nam Marjan ruimschoots de tijd om het gedrag van de honden te analyseren. Onze 2-jarige hond was nogal een ongeleid projectiel als het ging om terugkomen tijdens het wandelen. Na de cursus en de bijbehorende tips en tricks is onze onstuimige labrador in een perfect corrigeerbare hond. Ongelofelijk hoe slechts 1 cursus een dergelijke gedragsverandering teweeg heeft gebracht. Terugkijkend hadden we de Kom Hierrr cursus een jaar eerder moeten doen. We zijn Marjan dan ook zeer dankbaar voor haar hulp en tips.
ik train sinds dit seizoen bij The Art of Dog training. Het is een andere manier van trainen met minder herhalende oefeningen, maar meer energie in hoe je het best met je hond kunt omgaan. Dat was in begin wat gek (niet wat ik was gewend) maar het echte trainen gebeurt door de weeks, niet gedurende een training. Regelmatig krijg je tips die goed werken (maar vooral ook waarom je het zou moeten doen en hoe het bij de hond werkt).
Een les betekent dus heel veel informatie waar je met je hond mee aan het werk kunt. En natuurlijk ook heel veel lol!
Ik volg samen met mijn corgi pup Sparky de jonge honden training bij Marjan. Ze geeft heel veel uitleg oa over het gedrag van de honden waardoor je begrijpt wat ze doen, en ook hoe je er mee om kan gaan. Dit alles in het kader van positieve training wat mij erg aanspreekt, en we zien ook dat dit heel goed werkt!
Ze staat via whatsapp klaar voor vragen, en toen het even moeilijk ging was ze ook meteen bereid te helpen, al voordat we de cursus volgde!
Ze is vandaag aan huis geweest om de kinderen (7 en 9) te leren hoe ze met hem kunnen spelen, en wat ze wel en niet kunnen doen bij de pup, echt een aanrader! De kinderen vonden het ook super leuk!
Marjan heel erg bedankt!! We zijn super blij met je!!
Jayjay just finished his puppy course with Marjan and it was the perfect place to be. Marjan is an incredible great trainer. We were so delighted that we could join and we already booked the next course. You will not only learn the basics. Marjan is teaching life learning lessons with a good sense of humor and building connections between you and your dog. Just the perfect place to be and learn together. Thanks Marjan and see you soon. ???? ????
Onze, inmiddels 9 maanden oude, Gordon Setter Vika en wij zijn sinds januari ‘21 bij Marjan gestart met de puppycursus en deze week hebben we de gevorderdencursus mogen afronden. Wat een feestje, elke cursus weer!
Marjan richt zich op een hele positieve en lieve aanpak voor zowel hond als baas. Vika is een gevoelige hond en vond als pup de eerste lessen best even spannend. Marjan zorgde ervoor dat zowel Vika als wij ons op het gemak voelde door humor, vrolijkheid en vooral de ‘geen-sorry, jullie doen het heel goed’ mentaliteit. Daarbij staat Marjan ook altijd via whatsapp voor je klaar als je even niet meer weet wat je met je pup/puber moet.
We hebben enorm genoten van de lessen waarbij de band tussen hond en baas centraal staat!
Zoek je een hondenschool waar lessen worden geboden met een positieve insteek en waar zowel jij als je hond met veel plezier naartoe gaan dan kan ik The art of dogtraining zeker aanbevelen!
Ik heb inmiddels 3 cursussen gevolg bij Marjan met onze labrador, Guus en het was iedere keer een feestje. Guus is onze eerste hond en daarom was het extra fijn om ondersteuning te krijgen van Marjan. Van de basis toen Guus nog een pup was, tot echt contact maken, omgaan met puberteit, goed begrijpen hoe hij denk en te motiveren is en vooral op een positieve manier met elkaar om te gaan. Ik kan haar dus van harte aanbevelen!
Vorige week hebben wij een familie training gevolgd bij Marjan. Ze is bij ons thuis gekomen en dit was erg fijn. Lekker in onze eigen omgeving. Onze zoon van 6 jaar was bang voor onze pup Morres. Tijdens de training heeft Marjan ons tips gegeven en samen met hem geoefend. De volgende dag hielp dit al meteen. Hij durfde weer naar beneden en speelde meteen met Morres. Nu zijn het de beste vriendjes. Super bedankt Marjan voor alles!!!!