Hondentraining privé

Prive honden trainer

Vertoont je hond gedrag dat je liever anders ziet?

Wil je zelf het tijdstip en de locatie van de training kiezen, of misschien zelfs liever thuis trainen?

Dan is privé training iets voor jou!

Soms komt het niet uit om op een vaste dag en een vaste tijd naar de hondentraining te gaan. Of de tijden van de gewenste cursus passen niet in het drukke gezinsschema. Of je hebt een hond die het niet zo prettig vindt om in een groep te zijn. Of jullie hebben al een puppy- of gehoorzaamheidscursus gedaan, maar je wilt nog wat extra aandacht besteden aan een onderdeel van de cursus.

Of:

Dan zijn privé trainingen een uitkomst!

Bij privé trainingen kom ik bij jou thuis of we spreken af op een gewenste locatie, op een tijd die voor jou uitkomt. Alle aandacht van mij is dan voor jou en je hond, of dat een puppy is of een oudere hond die wat bijscholing nodig heeft. Gedrag van een hond kan op een trainingslocatie anders zijn dan thuis (en omgekeerd) en dan is het lastig om te weten hoe je dat moet aanpakken. Omdat ik bij je thuis kom, kan ik zelf een inschatting maken van de hulpvraag en hoe we die zo goed mogelijk samen gaan oplossen. Als je privé trainingen bij mij volgt, krijg je ook nog tot 2 maanden na de laatste training via whatsapp ondersteuning van mij.

Afspraken voor deze trainingen zijn vaak op korte termijn (binnen 2 weken) te maken. Ik help jullie graag!

Bij problemen van (ernstige) agressie naar mensen en/of andere honden, verwijs ik door naar een gediplomeerde gedragstherapeut.

75 minuten € 72,60

Maak een afspraak