ZOMERSTOP 25 JULI TOT 15 AUGUSTUS A.S. (met speciaal programma voor nieuwe pups)

Wat hebben we allemaal een vermoeiende en vreemde tijd achter de rug! Voor The Art of Dog Training-NL was het ook verwarrend; 1,5 jaar dán weer met volle klassen mogen werken, dán weer met 2 cursisten, dán weer met 4 en toen opeens helemaal niks meer tijdens de 12 weken lock down. Gelukkig hebben alle cursisten zich zonder problemen aangepast aan de veranderende lesschema's en heb ik gedurende de periode dat er helemaal geen praktijklessen mochten worden gegeven, veel cursisten online mogen ondersteunen. Deze weken hebben mij ook de gelegenheid gegeven te werken aan de prachtige video's en e-boeken die cursisten ontvangen bij alle cursussen om hen extra theoretische informatie over hun hond, jong of wat ouder, te kunnen geven. En wat is dat een succes geworden! De reakties erop zijn zeer enthousiast en binnenkort komen er, naast de puppy video's, ook veel video's over puber-gedrag van de hond en hoe we dat kunnen (bij-)sturen om deze, soms toch wel uitdagende, periode zo fijn mogelijk door te komen.

Nu staat de zomervakantie voor de deur met meer mogelijkheden om weer op vakantie te gaan. Daarom heb ik besloten (en omdat ik zelf ook wel een beetje aan vakantie toe ben) om een paar weken te sluiten, vanaf 25 juli tot 15 augustus a.s.!  

Vanaf 15 augustus a.s. gaan de cursussen weer beginnen en je kunt je nu al aanmelden via deze site voor de puppy cursus, de Jonge Honden cursus of de Jonge Honden Plus cursus! (Oud-)cursisten krijgen allemaal vanzelf een uitnodiging.

Maar..... wil je toch met je puppy op les? Dan kan je in deze periode inschrijven voor de online cursus waarin je ALLE video's m.b.t. de opvoeding van de pups ontvangt én het webinar "Help, mijn pup bijt, wat nu" én alle e-boeken én een persoonlijk Zoom consult met mij voor 122,50 euro. Daarmee kan je een prachtige basis leggen voor het verdere leven samen met je pup en daarna eventueel instromen in de Jonge Honden cursus.

Interesse? Aanmelden kan via de site, via marjan.artofdogtraining@gmail.com of via whatsapp 06-43588035. 

Voor iedereen die vakantie heeft; blijf veilig en gezond!

Ik zie jullie met jullie honden heel graag weer vanaf 15 augustus a.s.

En let op het volgende:

Naar het overzicht