We zijn weer begonnen!

De cursussen zijn weer begonnen! 

Mijn vakantie is voorbij en ik heb er heel veel zin in om jullie te begeleiden bij de opvoeding en training van jullie pups, (bijna) pubers en gevorderden! Het puppy programma is aangepast; behalve de 4 praktijklessen ontvang je nu ook 5! e-boeken en heel veel video's waarmee je thuis al direct aan de slag kunt met je pup. 

De Jonge Honden cursus is ook uitgebreid, deze bestaat nu uit 6 praktijklessen, het uiterst belangrijke e-boek over Hondentaal en ook de nodige video's waarmee je thuis lekker aan de slag kunt gaan. Deze cursus is zo gewild dat deze op alle avonden momenteel vol zit - maar je kunt je wel vast inschrijven voor de volgende serie cursussen die in oktober weer gaan beginnen. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier op deze site.

De Jonge Honden Puber cursus is natuurlijk ook uitgebreid: behalve de 6 praktijklessen, ontvang je ook veel video's gericht op deze, best wel uitdagende, levensperiode van je hond. En het e-boek Puberteit, waarin veel wordt uitgelegd wat er allemaal in en met je puberhond gebeurt. 

 

 

Naar het overzicht