Maatregelen Covid-19

I.v.m. de aangescherpte maatregelen betreffende Covid-19, kan er maar 1 begeleider per hond (vanaf leeftijd 15 jaar) naar de trainingen komen. Buiten het terrein mag niet meer meegekeken worden. Iedereen dient minimaal 1,5 meter afstand tussen cursisten onderling en instructeur te houden. Daarom is het niet toegestaan de honden voor het betreden van het trainingsterrein, tijdens de training en bij het verlaten van het terrein contact met elkaar te laten hebben. Het is ook niet toegestaan de hond van een mede-cursist te aaien. Iedereen wordt dringend verzocht zich te houden aan de regels gesteld door de overheid/RIVM en bij verschijnselen van verkoudheid/ziekte niet mee te doen aan de lessen. Wij verzoeken u zich aan de aanwijzingen van de instructeur(s) te houden bij het betreden en verlaten van het terrein. 

Helaas houdt dit in dat kinderen, ook onder 13 jaar, momenteel niet mee kunnen komen om mee te doen aan de lessen. De mogelijkheid die wij bieden dat de kinderen wel mee kunnen doen met het opvoeden van en spelen met de hond, is met een Familie Training (te vinden op deze site). 

Wanneer de maatregelen vanuit de overheid dusdanig worden verplicht of geadviseerd dat er (tijdelijk) geen les meer gegeven mag worden, dan schuiven de lessen door naar het tijdstip dat deze weer hervat mogen worden. Wanneer de lessen (tijdelijk) worden stopgezet door deze maatregelen, is er geen restitutie van het cursusbedrag mogelijk. 

Naar het overzicht