cursussen in november 2021

Wat ben ik blij met de nieuwe inschrijfmogelijkheid voor de cursussen via deze site. Prachtig gemaakt door Wendy Bouma van www.hippit.nl - ik vind het altijd zo knap van haar dat zij beter begrijpt dan ik wat ik bedoel en altijd supersnel de site aanpast. 

Door deze mogelijkheid wordt er snel en makkelijk ingeschreven door jullie en ik merk dat de komende cursussen in oktober al bijna helemaal vol zitten. Wil je graag meedoen met 1 van de cursussen en zit de gewenste cursus nu al vol? Meld je dan gerust aan via de mogelijkheid die in de cursusbeschrijving wordt genoemd of via de mogelijkheid onder "informatie" op de site.

De komende cursussen van oktober duren allemaal tot begin december en dan beginnen de feestdagen onze aandacht alweer te vragen. Daarom zullen alleen de puppy cursussen (met 2 wekelijkse instroom mogelijkheid) en de Jonge Honden Basis cursus in die periode doorgaan. De Pubers en Gevorderden mogen even wachten tot januari, dan kunnen zij weer aan de slag. De inschrijfmogelijkheid wordt binnenkort op de site gezet. 

Houd de site in de gaten of schrijf je in op de wachtlijst - ik zal er alles aan doen om jullie zo snel mogelijk in een cursus te mogen begroeten!

 

Naar het overzicht