Level 1 cursus - voor alle honden die in de uitdagende puberteit-tijd komen of zijn

Deze cursus kan alleen gevolgd worden als je de Basis cursus hebt gevolgd bij The Art of Dog Training-NL. Heb je ergens anders een basis of soortgelijke cursus afgesloten, neem dan eerst contact op via info@theartofdogtraining.nl. Zo kunnen we inschatten of dit de juiste cursus voor jou en je hond is.

Is jouw schattige pup nu een (pré-)puber aan het worden/geworden en heb je te maken met uitdagingen als niet meer luisteren, dwars zijn, overdreven blaffen, weglopen en niet meer terugkomen als je roept? Lijkt het alsof alles wat hij of zij geleerd heeft, helemaal "vergeten" is? Het is een hele uitdagende periode, die (aanstaande) honden-puberteit.

Deze Level 1 cursus is speciaal ontworpen om je te helpen met de puberteit-tijd van je hond om te gaan. We zullen tijdens de lessen veel aandacht besteden aan deze leeftijdsfase. Door toch lekker door te werken met je hond, veel begrip, het nodige geduld en de nodige humor, kunnen jullie deze soms wat lastige periode samen op een goede manier doorkomen. 

Tijdens deze lessen gaan jullie onder meer:

Je krijgt:

€ 179,50

BOEK EEN CURSUS